Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak 25.000,- Kč není moc za certifikát, který potvrzuje čarodějnické schopnosti.

1 0
možnosti

J60a79n 25J77e80n53i21c

17. 5. 2018 14:40

Super článek!!!

Njn měří se dvojím metrem. Většina věcí se dnes dělá účelově a ve jménu multikulti.

Jak jinak si vysvětlit, že skupinka žen se může zbláznit jak trpěly (viz Metoo), zatímco jsem neslyšel jediné kritické slovo od feministek, když afričtí "inženýři a doktoři" bezplatně "vyšetřili" na nádraží v Kolíně nad Rýnem a jiných velkých městech v Německu tisíce žen na Silvestra 2015. Dokonce o tom mlčely i jinak sdílné noviny a první zpráva byla až 5.1.2016.

Dvojí metr je i v tom paskvilu, který chce dávat Husa na provázku, kdy na jevišti Ježíš znásilňuje muslimku. Pokud je toho obrazem střetu kultur, tak mi z toho vychází, že křesťanská a muslimká kultura nemohu spolu existovat v míru. Muslimové budou chtít vždy zvítězit.

Proč ženy neprotestuji proti očividnému nerovnému postavení žen, které se dostaly do Evropy v rámci ilegální akce Mutti Merkel? Ženy v muslimské komunitě mají poloviční právo, bigamie je normál, ač je v EU nezákonná, obřízky nejsou výjimkou, sex s nezletilými dívkami a další věci.

No a když jedna z žen najde odvahu a řekne co si myslí, tak dostane přes ústa exemplárně. To je podobné, jako když Číňané tloukli naše lidí při demonstraci a policie jen přihlížela...

Tak mám pocit, že když někdo řekne bílá svině, tak je to v pohodě, ale když řekne černá svině, tak je to rasistický útok... Viz fotbal, když řekl trenér černému černoch, tak to bylo povyku, přitom to byl doopravdy černoch. Chápal bych, kdyby černému řekl řekl běloch, to by mohla být urážka... No jsme čím dál korektnější, až na to dojdem!

Tož tak...

P.S. Nemáte taky někdy pocit, že to bílé sebemrskačství už je přes čáru? Stejně si myslím, že tím, jak tolerujeme dvojí pravidla, tak dáváme najevo svoji nařazenost a to, že jsme lepší než ti druzí. Ani bych se nedivil, kdyby je takový přístup urážel...

11 0
možnosti

R68o15m24a66n 25R47o28u18n

17. 5. 2018 14:54

Upřímně jsem zatím to naše "připosranectví" nerozklíčoval. Nechápu, jak je možné, že se "oficiálně" zavírají oči nad tím, že muslimové v Německu žijí v partnerském svazku s dětmi a místní soudy tento svazek ještě posvětily. Nechápu, proč se nezveřejňují národnosti pachatelů trestních činů, pokud nejsou "bílí". Nechápu, proč se mlží v případě zákonů v některých muslimských zemích.

Strašně rád bych se mýlil a strašně rád bych byl za idiota, ale obávám se, že pokud to takto půjde dál, válce se nevyhneme... :-(

2 0
možnosti

P28e98t10r 67H83a55l63í53k

17. 5. 2018 13:53

Podle toho, co jsem se dočetl, se jedná o první čarodějnický proces po asi 500 letech.

Samková dostala pokutu za vyhrožování tureckému velvyslanci.

Toho vyhrožování se dopustila tím, že ho proklela. ČAK uznalo čarodějné schopnosti Samkové, její prokletí turka je tudíž vyhrožování.

Kárný žalobce České advokátní komory se zaměřil především na její slova: „A protože, pane velvyslanče, nerozumíte diplomatickému protokolu, udělám teď něco, čemu budete rozumět. Proklínám vás, proklínám vás, proklínám vás. Umřete, umřete dřív, než zplodíte syny, a umřete bez cti.“

Reakce Samkové na facebooku:

V něm upozornila, že v jejím prokletí velvyslance bylo shledáno „vyhrožování“ a z toho následně dovodila, že se jedná o zahájení „čarodějnických procesů“ ve středověkém duchu, trestajících prokletí coby reálné způsobení újmy. K tomuto civilizačnímu pokroku prý České advokátní komoře upřímně pogratulovala.

11 0
možnosti

R84o92m54a91n 55R39o81u79n

17. 5. 2018 14:29

ČAK ovšem nemohla "potrestat" advokáta za jeden prohřešek, protože v uvedeném zákoně je uvedeno "opakovaně" . Projev paní Samkové před velvyslanectvím Turecka tak byl oním údajným druhým prohřeškem.

Jinak doktorka Samková na svém FB napsala přesně:

"K výsledkům kárného řízení za "proklínání" tureckého velvyslance:

kárný žalobce sdělil, že jsem tureckému velvyslanci VYHROŽOVALA. Z čehož ovšem plyne, že dle ČAK je "prokletí" jednáním způsobilým způsobit újmu, tedy že jsem schopna svým prokletím skutečně ublížit. Moji argumentaci, že se jednalo o ZPŮSOB KOMUNIKACE v rámci použití kulturního vzorce příjemce komunikace (tedy tureckého velvyslance) ČAK naprosto nepobral... Tak se divím, proč máme vůbec teorii komunikace, ba i celý vědní obor tohoto se týkající, hermeneutiku....

K zahájení novodobých čarodějnických procesů jsem ČAKu upřímně pogratulovala.

Obdržela jsem trest - pokutu ve výši 25.000,- Kč. Podle mého názoru z celého řízení vyplynula ještě jedna věc: tureckého velvyslance se bojí i Česká advokátní komora.... jak smutné."

8 0
možnosti

P13e46t10r 32B12u95r35i40a83n

17. 5. 2018 12:50

Přesné, karma.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS