Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J97i31r83k74a 81K36o32r29n

25. 5. 2018 17:31

Milej zalatej, všechny ty své choroby a nemoci máš ze své zloby a frustrace, karma je sviňa....

9 1
možnosti
SS

U nasledujiciho blogu jste ze zbabelosti nepovolil diskusi ...

.

"Tato kampaň proti Rusku shodou okolností začala v době 30. výročí slavné tiskové konference amerického Kongresu, kde byly USA nuceny přiznat, že skutečně existovaly na jejich území koncentrační tábory, kam bylo internováno 127 tisíc občanů USA jen proto, že měli japonský původ."

Tady verejne lzete - jelikoz neslo o priznani (o tom se vedelo odjakziva, bylo to v ucebnicich, psaly se o tom knihy a tocily filmy), ale slo o verejnou omluvu.

Omluvite se ted vy za vase ubohe a nizke lzi? Nebo budete za sraba a zbabelce??

4 1
možnosti
OZ

Lže jako každej rudej....Rv

11 0
možnosti
LZ

Vy chcete "plivnout do tváře", ale spíše je potřeba, abyste dostal pořádně přes držku !!

14 0
možnosti

pane libore - víte on totiž těmito řečmi tento generál vytváří nenávist k Rusku. A tak je naprosto vyrobená televizí, rádiem a médii. - kdybyste si zajistil jiné zdroje možná byste se divil. -ale vy nechcete pro vás je to konspirace a nemáte čas zkoumat detaily

0 0
možnosti
JS

Pane, ve vašem "mírumilovném" vzteku vám pomůžou snad jen sedativa.:-)Rv

6 0
možnosti
KK

Už je to tady jak na Novinkách. Proruský web se spoustou nenávistných človíčků.

9 0
možnosti
JH

J56i34ř25í 11H97o89r28á29k

25. 5. 2018 15:21

Normální člověk nemohl jít dělat za komačů (socialismu, minulého režimu) furťáka (vojáka z povolání, je na vojně na furt - pořád).

3 0
možnosti
IN

Brit. profesor polit. ekonomie Sobelle napsal :

EU má posílit svoje vztahy s USA, podpořit vojáky na kontinentu - to je cílem NATO, amer. politiky - "rozděl a panuj". Jaké jsou důkazy obviňování Ruska, kolik zemí dobyl Putin za 15 let své moci ? Krym mohl anektovat i bez referenda, brit. média opakují, že Putin je Hitler, který chce vidět ruské tanky, obrněnce projíždět západní Evropou. Ekonomický odklon od Ruska neprospívá ekonom. vztahům, nepřivodí větší demokracii, naopak -.např. kolaps ukrajinské ekonomiky, chaos na východě země.

Laický polit. názor - větší státy, národy se v historii vždy snažily o získání většího vlivu, posílení své moci.

1 0
možnosti
KJ

"kolik zemí dobyl Putin za 15 let své moci ?"

Osetii, Čečnu, Krym, Donbas, brzy asi Podněstří...

3 0
možnosti
RM

Ten problém obrany naší země je daleko složitější. Jsme vojensky bezvýznamná a malá země a ta nutně spojence potřebuje, proto ta orientace na Nato. Ale musíme vzít do úvahy, že máme za spojence kolaboranty a zrádce z Francie, zrádce z multikulturně obohacené Británie a konečně bývalé úhlavní nepřátele z Německa. Já bych sázel na USA, ale vědí Američané kde se nachází naše země.

2 0
možnosti

J46a14n 54Š90u93r82c

25. 5. 2018 8:03

Někteří "experti" na politologii a diskutéři tady žvaní o porušení vojenské přísahy a zradě generála Petra Pavla. Ale ve své malosti a jednoduchosti zřejmě "omylem" zapomněli na jednu závažnou skutečnost. Generál Pavel kdysi dávno přísahal vládě a prezidentovi Československé socialistické republiky, KSČ, armádě SSSR a ostatních socialistických zemí. Ale nic z těchto subjektů už dávno není a tedy ani neexistují. ČSSR už není, máme ČR, KSČ si přidala písmeno M, říše zla SSSR se rozpadl, stejně tak jako Varšavská smlouva.

Ale tady se stále jen mele o generálově porušení přísahy a jeho zradě. Jak ale mohl v současné době porušit starou a dnes již dávno neplatnou vojenskou přísahu z roku 1961 a zradit? Tenkrát přísahal na něco co dnes již vůbec neexistuje. Přísaha za minulého režimu platila od r. 1961 až do r. 1989. Od r. 1990 je v platnosti nová vojenská přísaha. Takže stará přísaha, podle které generál přísahal již dávno neplatí a tak se v současnosti nemusel už podle ni ani řídit.

Tak konečně nechte těch vašich keců, že generál Pavel porušil přísahu a že zradil.

6 0
možnosti
JV

Jestli on, jako komunista, nezradil své předsvědčení, čeče..

4 3
možnosti
LR

komu není z hůry dáno,v apatice nekoupí. Jste ubohý levičák

1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2781x
Producent, politik, striktní odpůrce NATO

Hájí zájmy sociálně slabších, seniorů, tělesně postižených a lidí práce. Člen KSČM.

www.romanroun.cz

Seznam rubrik