Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Netušil jsem, že se tu objeví retro. Citát jednoho diskutéra:

"USA se chystají k útoku na Rusko, prostřednictvím svých evropských vazalů.

Americkým zbrojařům přece nemohou poklesnout jejich zisky a tak potřebují velkou válku a ruské nerostné bohatství. USA v této válce nenechají umírat svoje vojáky. Mají již zkušenosti s Vietnamem.Komunisté před rokem 1989 měli s USA svoje zkušenosti. Bohužel... Komunisté před rokem 1989 ohledně USA měli pravdu. Mají již zkušenosti s Vietnamem."

Na škole v hodinách marxismu-leninismu nám toto pořád vtloukali do hlavy. A je vidět, že u někoho to zabralo a v té hlavě mu to zůstalo.

38 3
možnosti
Foto

Alespoň něco mu tam v té hlavě zůstalo. Moc toho není, kvalita taky nic moc.

17 0
možnosti
AL

Nádherná čtenost a vynikající karma.

Hned je poznat, že autor napsal skvělý článek.

Co by za to jiní blogeři (oni to nikdy nepřiznají) dali!

Jen tak dál.

:-)R^

7 20
možnosti
Foto

Momentálně je karma autora přes 43, ale pan Flaška Vám určitě "vysvětlí", že je to velice nízká karma, třebaže on sám má karmu daleko nižší...

A pan Švadlenka to potvrdí.

4 9
možnosti

Jojo mír jsme tady měli nějakých 2 x 20 let a pokaždé k nám ho přivezly pásy ruských tanků. Raději už tuto verzi ruského míru nebrat.

36 0
možnosti
Foto

P56e94t15r 78H44a28n78n89i88g

21. 5. 2018 22:30

Předpřevratoví komunisté, převlečením kabátů se stali nejenom největšími komunistobijci, ale pro jistotu i největšími rusofoby.

21 9
možnosti
VV

Kdybych totez napsal autore vam, bylo by to asi smazano. I kdyz by to podle mne bylo opravnenejsi.

0 0
možnosti
VS

Proto asi hrdinný autor uvádí to plivání do tváře v úvozovkách. Jednak se bojí adminka a jednak si nechává zadní dvířka, kdyby ho někdo vyzval, ať to plivání skutečně zkusí, když se na to tak těší.

0 0
možnosti
Foto

NATO je OBRANNÁ aliance členských států v severoatlantické oblasti pro případ jejich napadení. To nezavazuje členské státy k preventivním vojenským aktivitám na základě očekávání útoku nebo ohrožení zájmů USA ze strany jejich protivníků.

2 2
možnosti
Foto

NATO v Pobaltí nedělá nic jiného než preventivní obranou akci. Nebo si opravdu myslíte že se tam chystá k útoku na Rusko?

20 3
možnosti
Foto

Já jen pár podoteků. Před druhou WW jsme měli jediného spojence, Srbsko, resp. Jugoslávii. Kdo pamatuje ruskou invazi v roce 1968, pak ví, že právě Srbové našim budoucím emigrantům všemožně pomáhali. Očekávali totéž od nás o pár desítek let později, ne vojenskou pomoc, ale alespoň zastání na mezinárodním fóru. Místo toho se od nás dočkali reakce ve smyslu "humanitární bombardování". Je mi smutno z některých zdejších diskutérů, kteří se raději mýlí s NATO, než aby měli pravdu se Srbskem...

15 12
možnosti
Foto

Tak především po roce 1968 nám nepomáhali jen Srbové, ale i Chorvati, Slovinci, Černohorci ... . To jen k tomu vašemu zkreslování faktů. A kdyby nebylo humanitární bombardování (rád se k tomuto pojmu hlásím), tak tam Srbové vyvražďovali další národnosti ještě hodně dlouho a možná by se tam vzájemně mlátili do dnes.

14 6
možnosti
Foto

Když říkáte že náš vstup do NATO bez referenda je nelegitimní, tak já si taky myslím, že Trestní zákoník je nelegitimní, protože jsme ho neodreferendovali. Ponechme teď stranou co to je zastupitelská demokracie, ale v duchu vaší úvahy se nemusím tedy trestním zákoníkem řídit, protože je podle vás nelegitimní. Dokážete si vůbec představit důsledky? Chápete, co tu vůbec tvrdíte?

41 1
možnosti

Takze vláda například muze pozvat nejaka cizi okupacni vojska at u nas mají zakladny?

0 0
možnosti
PT

P11e49t19r 29T44o22m12e15k

21. 5. 2018 21:17

Vy chcete plivnout do tváře generálovi Pavlovi, já bych chtěl plivnout do tváře vám. Asi vám bylo za komoušů dobře a vzpomínáte.

13 7
možnosti
JR

J18a54n 36R15á88ž

21. 5. 2018 21:25

Opravdu jste přesvědčen, že každý, kdo je proti politice strašení Ruskem vzpomíná v dobrém na komunismus, nebo je obdivovatel Putina, nebo je nějakým rusofilem?

Nikoho, kdo mne zná by to ve spojitosti se mnou ani nenapadlo, ale přesto se s většinou toho, co napsal autor, ztotožňuji.

Nálepkovat každého, kdo nesouhlasí s politikou NATO, vůči Rusku je znakem černobílého vnímání a to je velké nebezpečí.

9 2
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2781x
Producent, politik, striktní odpůrce NATO

Hájí zájmy sociálně slabších, seniorů, tělesně postižených a lidí práce. Člen KSČM.

www.romanroun.cz

Seznam rubrik