Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... sa říká "do ksichtu !",- nikoliv "do tváře",- byt Vama, bych radši nepodněcoval k tej nenávisti vůči bližnímu svýmu,- ....... by sa pak mohlo snadno stat, že by sa pan generál v tech chrmlech mohl aj utopitV !

1 1
možnosti
PB

P37e35t58r 29B10u91r13i26a14n

21. 5. 2018 20:29

V r. 1999 jsme vstoupili do války s bývalou Jugoslávií. Tak to je masakr. Tohle napsat chce už fakt hroší kůži.

20 5
možnosti

Musíte toho nemocného člověka brát s rezervou a pochopením:-)

12 3
možnosti
DR

Autor není zdaleka sám, který je z toho spolku zvaný NATO kterému dosud vcelku fandil, v poslední době značně rozčarován. Takže souhlas.

A pro klasické diskuzní křiklouny kteří se tradičně nezmůžou na nic víc než na plácání o ruských trollech a rusofilech, Putina nesnáším ale to neznamená že polezu do zadní části těla pro změnu druhé straně.

7 15
možnosti

Autor je ovšem rovněž přesvědčen, že nám z Ruska nehrozí žádné nebezpečí. I s tím souhlasíte?

20 2
možnosti
NM

...solidní úvaha ale chce to trochu nadhled ale vůbec mne neudivuje ten slabý zástup moralistů asi deseti pisatelů a když není po jejich tak vytahují neuvěřitelné názory a příběhy s názory,že musí být po jejich za každou cenu...směšné !!!!

4 4
možnosti
JB

J35i50r15i 28B75o74r

21. 5. 2018 19:15

No, konečně někdo charakterní,to bude generál koukat.;-D

15 1
možnosti
Foto

Jinak, gratuluji k vysoké karmě.

Je vidět, že většina čtenářů pokládá země NATO za hrozbu světového míru a ne Putinovo Rusko.

11 13
možnosti
Foto

Další "inteligent" promluvil. Čtennost 2169, karma 40,39 (19:17 hod.) znamená 379 kliknutí na karmu z 2169 přečtení. Většina jak hrom, fakt;-D.

22 7
možnosti
Foto

V historii proběhlo mnoho plivanců a většina z nich se ukázala jako unáhlený a neprozřetelný hysterický výlev, jejichž autoři by si později (pokud byli rozumní a stateční) sami nafackovali a naplivali.

Třeba si za pár let na tento svůj text a zejména jeho závěr vzpomenete. Pak mějte na paměti, že nejlepší je to PROTI větru.

46 1
možnosti
Foto

S obsahem Vašeho článku naprostý souhlas a karma R^ Země NATO jsou největší hrozbou současného světového míru a prokázalo se to již opakovaně vojenským napadením cizích zemí bez souhlasu RB OSN. Jen bych nepoužíval tak emotivní výrazy s "plivnutím do tváře." Na toto jsou zde specialisté největší rusobijci a komunistobijci, tedy právě ti, kteří Vám toto nejvíce vytýkají. Tak jim zbytečně nenabíjejte munici.

Jinak jsem o komunistovi generálu Petru Pavlovi napsal svoje: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=661564

9 20
možnosti

A když Rusko vojensky napadlo Ukrajinu, to bylo také se souhlasem RB OSN?

14 4
možnosti
Foto

Rusofilové a bojovníci proti NATO z řad komunistu a okamurovcu tady klikají karmu jako o závod,to celkem vystihuje kvalitu vašeho plivance....RvDoufám,že generál Pavel se po skončení svého mandátu zapojí do české politiky,takový lidé jsou zde potřeba stále víc.Rusko je nebezpečný soused a bývalé země,které dříve okupoval,nebo si je rovnou přivlastnil mají prostě obavy o svou bezpečnost.Proto jsou všechny v NATO.

21 7
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2781x
Producent, politik, striktní odpůrce NATO

Hájí zájmy sociálně slabších, seniorů, tělesně postižených a lidí práce. Člen KSČM.

www.romanroun.cz

Seznam rubrik